Archief
WOS/Jelle Gardien

WOS/Jelle Gardien

Maassluise banketbakker gaat viral: 'Meer drukte door TikTok'

De populariteit van banketbakker Jennifer Elshof gaat door het dak. De Maassluise heeft dat te danken aan haar TikTok-kanaal, waar ze video's plaatst over haar taarten.

Sommige video's zijn inmiddels al duizenden keren bekeken, één video zelfs al meer dan 1,3 miljoen keer. De zaken gaan mede door het gebruik van TikTok erg goed. "Ik mag niet klagen", vertelt Elshof.

Elshof startte in september 2019 met Jenny's Bakery in de binnenstad van Maassluis. Ze maakt taarten die door sommigen als een kunstwerk worden gezien. Een jaar geleden startte de Maassluise banketbakker met TikTok. "Dat ging in het begin niet zo denderend, maar toen plaatste ik een filmpje dat ondertussen bijna 1,5 miljoen keer bekeken is. Vanaf toen ging het hard", vertelt Elshof.

De banketbakker heeft elke dag veel werk aan het maken van taarten, die er bijzonder uit zien. "Dat komt mede dankzij sociale media", meent Jennifer. "Veel klanten vragen ook of ik het maken van hun taart wil filmen voor op TikTok. Het is echt leuk dat mensen zo enthousiast zijn over het gebruik van TikTok", besluit Elshof.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Maassluis