Archief
HVWK

Jubileumfoto's gezocht uit Kwintsheul en Wateringen

De Historische Vereniging Wateringen-Kwintsheul is op zoek naar foto’s en andere aandenkens van Heulse en Wateringse jubilea.

Die zullen worden gebruikt voor een expositie, die in oktober het hoogtepunt moet worden van het 50-jarig bestaan van de vereniging.

In deze expositie kunnen allerlei soorten jubilea aan de orde komen: huwelijksfeesten voor koperen, zilveren en gouden bruidsparen, mensen die 50 jaar in dienst zijn bij een bedrijf of verenigingen die jubileren. Maar ook een 100ste verjaardag met een bezoek van de burgemeester, de priester die 50 jaar geleden is gewijd, het 50-jarig jubileum van Koningin Wilhelmina of de viering van 50 jaar bevrijding in 1995.

Behalve foto's zijn ook voorwerpen welkom voor de expositie: uitnodigingen, onderscheidingen voor langdurige inzet, het beroemde gouden horloge of andere cadeaus die zijn uitgereikt. Er is maar één beperking en dat is dat het jubileum of de jubilaris uit Kwintsheul of Watering en moet komen.

Foto's, het liefst in een hoge resolutie, kunnen worden gemaild aan info@hvwk.nl. Langskomen om foto"s te laten scannen kan bij het historisch spreekuur op de eerste zaterdag van de maand in de Hofboerderij, of op afspraak.