Archief
Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

A20 's nachts dicht in richting Hoek van Holland

De A20 is van maandag 17 tot en met donderdag 20 april 's nachts bij het Kethelplein in de richting Hoek van Holland afgesloten. In het weekend daarna is de weg tussen Maassluis en het Kethelplein in beide richtingen dicht.

Tijdens de nachtafsluitingen wordt in kader van de werkzaamheden voor de Blankenburgverbinding het aanbrengen van nieuwe riolering in de middenberm van de A20 voorbereid. Tussen 22.00 uur en 05.00 uur is bij het Kethelplein de A20 in de richting Hoek van Holland alsmede de verbindingsweg van de Ketheltunnel (A4) naar de A20 richting Hoek van Holland afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van circa 10 minuten.

In het weekend van 21 tot 24 april worden diverse werkzaamheden uitgevoerd, zoals het leggen van rioleringsbuizen, het aanbrengen van de laatste asfaltlaag bij de afrit Marathonweg (afrit 8) en het inbouwen van voegen op het viaduct Lepelaarssingel bij Vlaardingen. Daardoor is de A20 in beide richtingen tussen Maassluis en het Kethelplein afgesloten van vrijdagavond 22.00 uur tot maandagmorgen 05.00 uur. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van circa 30 minuten.