HV Westland

HV Westland

Uitglijder Westlandse hockeydames tegen laagvlieger

De hockeysters van HV Westland zijn onverwachts tegen een nederlaag aangelopen tegen laagvlieger Barendrecht. Op eigen veld werd het 3-4.

De koploper van de tweede klasse liep vrijwel de gehele wedstrijd achter de feiten aan. In het derde kwart was de achterstand opgelopen naar 1-3. In het vierde en laatste kwart kwam de ploeg uit Naaldwijk nog wel terug tot 3-3, maar vlak daarna bepaalde Barendrecht de eindstand op 3-4.D

De nederlaag blijft desondanks zonder grote gevolgen. Directe achtervolger Berkel-Rodenrijs speelde met 1-1 gelijk tegen Gouda en komt zodoende slechts één puntje dichterbij. Het verschil tussen de twee ploegen is nu zes punten.

Heren verliezen van koploper

De heren van HV Westland kenden een kansloze middag. De hekkensluiter uit Naaldwijk speelde tegen de koploper, Barendrecht. Het werd 0-7. Concurrent DES won wel, van een andere concurrent: Voorne (1-5). HV Westland heeft twee punten achterstand op DES en zes op Voorne.