Quintus-dames nipt onderuit in play-offs

De handbalsters van Quintus hebben ook de tweede wedstrijd in de play-offs van de eredivisie verloren. Na de vrij kansloze 37-22 tegen VOC vorige week, werd het nu thuis tegen SEW nipt 27-29.

De ploegen gingen de hele wedstrijd gelijk op, het lukte beide niet om een groter gat dan twee doelpunten te slaan. Bij rust was de stand 15-16. Twee minuten voor het einde maakten de gasten uit West-Friesland de 27-28 en moest Quintus op jacht naar de gelijkmaker. Dat lukte niet. Met nog een halve minuut op de klok volgde de genadeklap: 27-29.

Door de nederlaag heeft Quintus nu één (start)punt in de play-offs. De komende twee weken treft de ploeg twee keer het nog puntloze Kwiek.

Heren winnen in Volendam

De heren van Quintus wonnen zoals verwacht van de reserves van Volendam: 26-34. In de eredivisie blijft de achterstand op koploper Houten drie punten.

Volendam 2 - HV Quintus 26-34

Rapiditas - HV Quintus 2 32-18