Archief
WOS

WOS

WestlandStek voor Peter van Dijk

Peter van Dijk (67) uit Heenweg heeft vrijdagavond uit handen van wethouder Anko Goudswaard een WestlandStek ontvangen tijdens de algemene ledenvergadering van atletiekvereniging Olympus '70.

Hij kreeg deze gemeentelijke onderscheiding vanwege zijn langdurige en veelzijdige inzet voor Olympus '70 en Stichting Atletieksupport Westland. Van Dijk is al sinds de oprichting van de vereniging, inmiddels meer dan vijftig jaar geleden, als vrijwilliger en bestuurslid betrokken bij Olympus '70.

Zo heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de topsportcertificering van de accommodatie in sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk. Ook was hij vanaf de oprichting als secretaris actief betrokken bij de Stichting Atletieksupport Westland.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haarrechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.