Archief
Joke van Geest

Aftrap toeristisch seizoen Westland

In het nieuwe seizoen van de Stichting Bezoek Westland ligt de focus op het onder de aandacht brengen van de Westlandse kust en kassen. Dat vertelde marketing-coördinator Jeroen Beelen maandag tijdens de jaarlijkse startbijeenkomst.

De campagnes bestaan uit Facebook-campagnes, radiocampagnes, winacties en de inzet van influencers. Ook worden er nieuwe promotievideo's en blogs ontwikkeld.

Het thema van de opening was 'Westland, trots onderdeel van Nationaal Park Hollandse Duinen'. Het Nationaal Park Hollandse Duinen is een gebied dat natuur, stad en zee verbindt. Het park loopt van Hoek van Holland tot Hillegom. De gemeente Westland sluit zich dit jaar aan als strategisch partner van dit nationaal park.

Westland Safari

Wethouder Anko Goudswaard, verantwoordelijk voor toerisme en recreatie, opende het seizoen 2023 met het in ontvangst nemen van de nieuwe toeristische plattegrond van Bezoek Westland en het eerste entreeticket voor de Westland Safari.

De Westland Safari is het eerste resultaat uit het project Agrotoerisme. Het gaat daarbij om een bus die vanaf 3 mei langs kassen gaat rijden. Daar komt dit seizoen nog een route bij langs Westlandse tuinders, waarbij met infoborden en QR-codes het verhaal van de Westlandse kassen verteld wordt.

Bezoek Westland is de gebiedsmarketingorganisatie voor toerisme en recreatie in het Westland en vertegenwoordigt 100 ondernemers in het Westland. Het totale recreatieve aanbod in het Westland is te vinden op www.bezoek-westland.nl.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Westland