Archief
WOS

WOS

Afsluiting Lierse Veilingweg verlengd

Omwonenden van de Veilingweg in De Lier blijven nog wat langer last houden van werkzaamheden. De afsluiting ter hoogte van sportcentrum Vreeloo duurt nog tot eind april.

Aanvankelijk zou het werk op dit deel aan het eind van de komende week zijn afgerond. In een brief aan bewoners meldt de uitvoerder echter dat de komende maand nog van alles te gebeuren staat. "De kabel- en leidingwerkzaamheden zijn reeds afgerond, waardoor KWS de werkzaamheden kan hervatten en afronden."

De weg blijft voorlopig dus dicht tussen de Kerklaan en de Sportlaan. Vanaf de Sportlaan is het parkeerterrein bij Vreeloo wel gewoon bereikbaar. Overigens is bij het vervaardigen van het gele bord een foutje geslopen: 24 april valt niet op een vrijdag, maar op een maandag. Op bereikbaarwestland.nl is te lezen dat de weg op 24 april om 06.00 uur weer open gaat.

Twee borden met een andere boodschap. WOS

Op de Veilingweg wordt al sinds 30 mei vorig jaar gewerkt. Er is sprake van een grote reconstructie van de weg. Oplevering stond aanvankelijk gepland voor oktober 2022, maar dat bleek bij lange na niet haalbaar. Afgelopen september bleek dat er vertraging was opgetreden tot in april. Door de verlenging van de huidige fase, is dat opgelopen tot in mei. Nadat het werk ter hoogte van Vreeloo klaar is, wordt op 17 april begonnen op het gedeelte vanaf de Europaweg tot de rotonde Kasteelweg. Dit is op 19 mei klaar.

Veilingweg De Lier 12 maart 2023. WOS