Westlandia verliest ruim van Heino en zakt plek in stand

Het zondagelftal van Westlandia heeft de uitwedstrijd tegen laagvlieger Heino zondagmiddag met 3-0 verloren. Daarmee laten de Naaldwijkers dure punten liggen.

In de eerste helft gebeurde er vrij weinig. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en zowel Westlandia als Heino creëerde af en toe wat kansen. De doelpunten bleven uit.

In de tweede helft ging het echter mis voor Westlandia. Het creëerde nog wel wat kansen. Zo schoot Westlandia in de 70ste minuut nog een bal in het zijnet. Een minuut later Kreeg Heino een penalty, deze werd gescoord. Daarna ging het hard voor Heino. Nog geen tien minuten later werd de 2-0 gemaakt en weer tien minuten later werd het zelfs 3-0. Dit was ook gelijk de eindstand.

Met deze nederlaag zakt Westlandia één plek in de tussenstand naar de achtste plaats. De ploeg uit Naaldwijk staat momenteel één punt achter de nummer zeven (Be Quick 1887). Volgende week kan Westlandia weer een plek stijgen aangezien het Be Quick 1887 dan op bezoek krijgen.