WOS - Martijn molenaar

Westlandia speelt doelpuntloos gelijk tegen RKAVV

Het zondagelftal van Westlandia heeft zondagmiddag een punt overgehouden aan het duel met RKAVV. De wedstrijd eindigde zoals-ie begon: met 0-0.

De wedstrijd op sportpark De Hoge Bomen kwam erg langzaam op gang. Pas halverwege de eerste helft begon de ploeg uit Naaldwijk de eerste kansen te creëren. Uiteindelijk werd het een wedstrijd met voor beide ploegen af en toe wat kansen.

In minuut 69 kreeg Westlandia de grootste kans. Sergi Roeleveld schoot de bal via de vingertoppen van de keeper op de lat. Er werd niet gescoord en dus bleef het 0-0.

Westlandia staat ondertussen op een zevende plek in de tussenstand. De verschillen in het klassement zijn erg klein, dus er is nog van alles mogelijk. Volgende week gaat Westlandia op bezoek bij Heino, dat op de 13de plaats in de tussenstand staat.