Quintus en Velo verslaan laagvliegers

De handbalsters van Quintus en Velo hebben zaterdagavond een overwinning geboekt. In Kwintsheul versloeg Quintus VZV met 33-25. Velo was in Beek met 19-34 te sterk voor hekkensluiter BFC.

Quintus kende een roerige week. Na de overwinning van vorige week SEW stapte hoofdtrainer Fred Michielsen op. Zijn assistent Dion Sillen neemt de honneurs voorlopig waar, met als doel bij de eerste acht te blijven. Die plek geeft namelijk recht op een plek in de play-offs.

De wedstrijd tegen VZV ging in de eerste helft lang gelijk op. Pas in de slotfase kon Quintus iets uitlopen, naar een 19-13 ruststand. In de tweede helft trok de thuisploeg de wedstrijd naar zich toe, al had Quintus dat voor een deel te danken aan het feit dat de gasten uit Noord-Holland veel kansen onbenut lieten.

Trainer Dion Sillen over de wedstrijd:

Velo verslaat hekkensluiter

Velo, de nummer 4 van de competitie, had in het Limburgse Beek weinig moeite met het nog puntloze BFC. De thuisploeg kwam moeilijk tot scoren, wat een ruststand van 6-14 tot gevolg had. In de tweede helft liepen de Wateringsen snel verder uit tot 19-34.

Beekse Fusie Club - Venéco/Velo 19-34
HV Quintus - JuRo Unirek/VZV 33-25