WOS - Martijn Molenaar

Matig Excelsior Maassluis verliest in Tiel

Excelsior Maassluis heeft zaterdagmiddag verloren van TEC. In Tiel werd het 2-1.

Het duel in de middemoot van de tweede divisie begon eigenlijk pas na een half uur. Toen scoorde Bram Wennekers die de 0-1. Er was niet veel aan de hand voor Excelsior, totdat vlak na rust TEC een strafschop kreeg en die benutte. Nadat de Maassluizers een aantal keer goed weg kwamen ging het toch kopje onder. Een kwartier voor tijd viel de 2-1. Excelsior blijft wisselvallig presteren waarbij de degradatiezone nog steeds dreigend dichtbij is.

Speler Vincent van den Berg over de nederlaag:

's-Gravenzande komt niet verder dan gelijkspel

FC 's-Gravenzande heeft in Rotterdam een punt overgehouden aan het duel met SC Feyenoord. Op Varkenoord werd het 1-1. In de eerste helft was er weinig spektakel. Het enige hoogtepunt was een gestopte strafschop van ’s-Gravenzande-doelman Jouvenaar. Na rust namen de gasten steeds meer initiatief. Dat leidde tot een strafschop voor ’s-Gravenzande. Frank Broos was koelbloedig. Daarna leek het de goede kant op de gaan voor de regioploeg. Een verdedigde fout van Rick Boers, die de bal inleverde bij een Feyenoorder, gooide echter roet in het eten. De thuisploeg maakte daar dankbaar gebruik van door gelijkmaker te scoren.

WOS - Ruud de Jong

Velo wint restant duel met Valken

Velo en Valken'68 hadden nog een tweede helft te spelen toen op 11 februari de scheidsrechter in de rust met een blessure uitviel. Toen kon er geen vervanger worden gevonden. Deze zaterdag werd de tweede helft uitgespeeld bij een stand van 2-0 voor de Wateringers. Joey Kouters leek de wedstrijd op slot te gooien door de 3-0 te scoren voor Velo. In de slotfase maakte Valken nog wel twee keer een doelpunt uit een hoekschop. Een spannende comeback kwam echter te laat. Na de 3-2 floot de scheidsrechter direct af.