Archief
WOS

WOS

Label Bombastic sluit deal met internationale muziekuitgever

De platenmaatschappij van Braihim Mohcin, beter bekend als DJ Bombastic, heeft een deal gesloten met het internationale platenlabel Cloud 9. Volgens Bombastic is deze samenwerking een springplank voor Westlands talent.

De samenwerking tussen De Formule, het label van Mohcin, en Cloud 9 opent veel nieuwe deuren. Het zou nu bijvoorbeeld mogelijk zijn voor zager Younes om de studio in te gaan met bijvoorbeeld Davina Michelle. "Het is niet makkelijk, maar het wordt wel aannemelijker", aldus Mohcin in de WOS-talkshow Aan Tafel.

Volgens Mohcin is de samenwerking met Cloud 9 een enorme stap voor Westlandse artiesten. "Het is ontzettend lastig om als artiest het Westland uit te komen en die naamsbekendheid ook buiten de regio te krijgen. Deze deal gaat daar heel erg in helpen."

Mohcin is naast zijn werk bij De Formule ook nog DJ. Door de samenwerking met Cloud 9 is hij meer bezig met werk achter de schermen. "Ik merk dat ik dit eigenlijk nog veel leuker begin te vinden dan in de spotlight staan. Vooral het werken als team spreekt me aan."

Het complete verhaal over de samenwerking hoor je in de WOS-talkshow Aan Tafel. De uitzending is vanaf vrijdagavond 18.00 uur te zien op WOS TV en daarna ook te bekijken via Uitzending Gemist op WOS.nl.