WOS/Martijn Molenaar

Maasdijk verrast Honselersdijk in Westland Cup

VV Maasdijk heeft dinsdagavond verrassend SV Honselersdijk uitgeschakeld in het toernooi om de Flynth Westland Cup. In Maasdijk werd het 2-1.

Maasdijk komt uit in de vierde klasse, terwijl Honselersdijk een eersteklasser is. De gasten kwamen op de Lange Kruisweg in de eerste helft ook op voorsprong door een doelpunt van Steyn de Bruijn. Honselersdijk miste daarna een aantal kansen op de 0-2. Maasdijk scoorde wel: Roy Bruinen zorgde voor de gelijkmaker. 1-1 was ook de stand halverwege.

Na rust kwam Maasdijk gelukkig op 2-1 via een kluts. Daarna probeerde Honselersdijk het wel, maar het was onzorgvuldig in de afronding.

Maasdijk speelt de volgende ronde tegen VV Naaldwijk, de gastheer van dit toernooi.