Archief
Signbiblio

Signbiblio

HVC'10 wint in restant gestaakt duel

Een kort potje voetbal voor HVC'10 zaterdagmiddag tegen Berkel. De ploeg uit Hoek van Holland won het restant van de gestaakte wedstrijd met 1-5.

Op 28 januari werd Berkel - HVC'10 gestaakt nadat de scheidsrechter een blessure opliep en niet verder kon. Een geschikte vervanger was er niet. Op dat moment stond het 1-3 voor de Hoekenezen. Deze zaterdag werden de resterende 25 minuten uitgespeeld. Dave Kram en Jorno Reurink lieten de score nog net iets hoger uitvallen. Aan het einde van de wedstrijd kregen doelpuntenmaker Reurink en een speler van Berkel beiden een rode kaart voor een opstootje.

Verslaggever Peer Verweij sprak met trainer Piet Boon:

Districtsbeker: FC 's-Gravenzande door, Honselersdijk ligt eruit

In de derde ronde van de districtsbeker won FC 's-Gravenzande van RKDEO met 0-3. FC 's-Gravenzande had het meeste overwicht maar de ploeg uit Nootdorp hield lang makkelijk stand en kwam zelfs een aantal keer brutaal voor de goal. Uiteindelijk won 's-Gravenzande in het laatste kwartier. Eerst was het Casper Zwaanswijk die de bal binnenschoof, Sil van Ooijen maakte de 0-2 en Twan van Meerten verschalkte de RKDEO-keeper vlak voor tijd met een stiftje. Zo bekert de vierde divisionist alsnog vrij gemakkelijk door na een moeizame wedstrijd.

Honselersdijk is uitgeschakeld na een 2-3 nederlaag bij Zuidland. Westlandia-zondag won pas na strafschoppen van Foreholte, maar is zo wel door.

Alle uitslagen

Tweede klasse D
Berkel - HVC'10 1-5 (restant wedstrijd vanaf minuut 65 - tussenstand 1-3)
Kirill Slutskyy, Michael van den Bos, Glenn Boon, Dave Kram, Jorno Reurink

Vierde klasse E
HPSV - Quintus 0-2 (0-1)
Dean van der Stap (2)

Bekervoetbal
RKDEO – FC Gravenzande 0-3 (0-0)
Casper Zwaanswijk, Sil van Ooijen, Twan van Meerten

Zuidland – Honselersdijk 3-2 (2-2)
Nick van der Kraan, Luke Groenenboom

Trainer Andre Lourens reageert:

Foreholte – Westlandia (zo) 2-2 (1-0) (Westlandia w.n.s. 3-5)
Kai Verbeek, Hidde van der Arend

Spartaan'20 – Den Hoorn 1-1 (1-0) (Spartaan'20 w.n.s.)
Denzel dos Santos