Archief
Paul Vis

Paul Vis

Fred Michielsen vertrekt als coach Quintus

Handbalvereniging Quintus neemt na dit seizoen afscheid van Fred Michielsen. De Brabander was de afgelopen twee jaar coach van de damesselectie.

Die beslissing is genomen na gesprekken met de trainer zelf, staf en speelsters, zo is te lezen in een mededeling op de clubwebsite.

Vorig seizoen behaalde Quintus onder Michielsen nog goed resultaat in de eredivisie. De ploeg eindigde na de play-offs op de derde plek. Vanwege het vertrek van een groot aantal speelsters gaat het dit seizoen een stuk minder. Quintus staat momenteel op de achtste plek in de competitie. Zaterdagavond treft de ploeg de nummer 3 SEW.

"Tot aan het einde van het seizoen zal Michielsen samen met de speelsters en staf proberen een zo'n goed mogelijk resultaat te behalen om het seizoen positief met elkaar af te sluiten", schrijft het clubbestuur. "We bedanken Fred voor zijn inzet en wensen hem uiteraard verder succes als trainer/coach."

Ruben Schelbert

Quintus moet nu voor volgend seizoen op zoek naar twee nieuwe coaches. Ook de trainer van de herenselectie vertrekt na deze jaargang. Ruben Schelbert wordt vader en kan dat niet meer combineren met het coachen op hoog niveau.