Archief
PR

PR

De Tuinderij bij leukste uitjes van Zuid-Holland

Activiteitenlocatie De Tuinderij in De Lier is door leden van de ANWB verkozen tot het op een-na-leukste uitje van Zuid-Holland. Dat werd dinsdagavond duidelijk bij de uitreiking in Nijkerk.

De verkiezing Leukste uitje van Nederland is een jaarlijkse competitie van de ANWB. Leden brachten in totaal 96.000 stemmen uit op landelijke en provinciale uitjes. Zij hebben tijdens de verkiezing gestemd op het uitje dat zij het meest waarderen en hebben de uitjes beoordeeld op aanbod, faciliteiten, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitsverhouding en sfeer.

In Zuid-Holland werd de winnaar Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers, gevolgd door De Tuinderij, dat er dus met de zilveren award vandoor ging. "Na het verlies van mijn vader Joop van Mil (oprichter De Tuinderij, red.) en diverse tegenslagen zijn wij in staat geweest om door te zetten, ons unieke bedrijf te professionaliseren, te vernieuwen in aanbod van activiteiten en constante kwaliteit te leveren aan onze gasten voor uniek en compleet dagvermaak", zegt mede-eigenaar Rick van Mil. "Het is opnieuw een bevestiging dat ons concept werkt; hoe uniek wij in Nederland zijn. Gezelschappen vanuit alle hoeken van het land weten de weg naar De Tuinderij te vinden. Ik ben dankbaar voor deze mooie publieksprijs."

Bij De Tuinderij kun je allerlei activiteiten doen. Bekend zijn onder andere de rondritten met solexen en kevers, maar ook de wc-pottenrace, 'touwdouwen' en sumoworstelen.