Archief
District8

District8

Gewonde Naaldwijker na mogelijke ontvoering Zoeterwoude

Bij een mogelijke ontvoeringspoging in Zoeterwoude is vrijdagavond een Naaldwijkse man gewond geraakt. Dat laat de politie weten.

Een getuige belde vrijdagavond rond 21.00 uur de politie, omdat er verdachte dingen gebeurden in bosjes langs de Geerweg in Zoeterwoude. Toen politieagenten arriveerden, sloegen drie verdachten direct op de vlucht. Een gewonde Naaldwijker (28) bleef hulpeloos achter.

Bij de vluchtpoging van het trio werd een nietsvermoedende fietser van zijn sokken gereden en raakte gewond. De fietser moest naar het ziekenhuis. Door de botsing kwam de vluchtauto tot stilstand en konden drie mannen worden gearresteerd. Daarbij werd een waarschuwingsschot gelost. Niet veel later kwam een ander verdacht voertuig aanrijden, met ook daarin drie mannen. Zij zijn eveneens gearresteerd.

Naaldwijker

Mogelijk was de gevonden Naaldwijker slachtoffer van een ontvoering, maar verder politieonderzoek moet dat uitwijzen. Over de relatie tussen de Naaldwijker en de zes aangehouden mannen kan de politie nog niets zeggen. Over de leeftijd en afkomst van het zestal zijn nog geen mededelingen gedaan.