Archief
WOS/Johan Voskamp

WOS/Johan Voskamp

Westlandia boekt tegen SJC belangrijke zege

Het zondagelftal van Westlandia heeft in de strijd om de tweede periodetitel belangrijke zaken gedaan. De ploeg van trainer Cesco Agterberg won in eigen huis met 3-0 van SJC.

In Naaldwijk bleef de brilstand lang op het scorebord staan. In de eerste helft bleef het bij voornamelijk kleine kansjes en was er niet echt groot gevaar. Na rust werd Westlandia gevaarlijker en speelde vooral invaller Sergi Roeleveld een belangrijke rol.

Roeleveld, afgelopen zomer overgekomen van streekgenoot Velo, verving na ruim een half uur spelen Hidde van der Arend. Eenmaal koud in het veld was het bij een van zijn eerste acties direct raak. Roeleveld ging meerdere Noordwijkse spelers voorbij, waarna zijn bal uiteindelijk terecht kwam bij aanvoerder Desley Bransen. Die twijfelde geen moment en zette de openingstreffer op het bord. Een kwartier werd het 2-0. Een voorzet van Roeleveld bereikte Dinand Kuhn, die eenvoudig binnentikte. Kuhn leek overigens niet veel later ook de 3-0 te maken, maar hij werd afgevlagd voor buitenspel.

De moegestreden Kuhn werd vervolgens vervangen door Peter Cedeno. Die werd vlak voor tijd weggestoken door aanvoerder Bransen. Cedeno liep het zestienmetergebied binnen, haalde uit en bepaalde de eindstand op 3-0.

Verslaggever Martijn Molenaar sprak na afloop met doelpuntenmaker Desley Bransen:

Vierde divisie
Westlandia - SJC 3-0 (0-0)
Desley Bransen, Dinand Kuhn, Peter Cedeno