WOS/Marco Streefland

Wedstrijd Alcides-Westlandia gestaakt

Na tumult op het veld heeft de scheidsrechter de uitwedstrijd van het zondagteam van Westlandia gestaakt.

Westlandia kwam bij het Drentse Meppel al snel op achterstand. In de laatste twee minuten van de eerste helft bogen de Naaldwijkers die achterstand om tot een voorsprong: 1-2.

In de tweede helft kwam Alcides, na geklungel in de achterhoede van Westlandia en een gegeven strafschop, terug tot 2-2. In eerste instantie werd deze gemist maar in de rebound alsnog ingeschoten.

In de 65-minuut kreeg de nummer 4 van Alcides zijn tweede gele kaart en kon hij gaan douchen. Direct daarna kwam Sergi Roeleveld in het veld voor Tim van Marrewijk. Zijn eerste balcontact leverde direct een doelpunt op: 2-3.

Daarna werd het steeds onrustiger op het veld en legde de scheidsrechter het spel tijdelijk stil.
Uiteindelijk staakte hij de wedstrijd definitief, nadat de trainer van Alcides een stoel had weggegooid, die met een stuit tegen de assistent van de scheidsrechter aankwam.