Archief

Darttoernooi met Dirk van Duijvenbode schot in de roos

Het Westlandse darttoernooi met Dirk van Duijvenbode was afgelopen weekend een succes. Het uitverkochte toernooi werd gehouden in evenementenzaal De Veiling in Poeldijk.

Dirk van Duijvenbode kijkt met plezier terug naar zijn eigen toernooi het 'Dijckerhoek Open': "Er zijn bijna geen toernooien in de regio. Een goede reden om het zelf te organiseren. Het is vandaag weer druk en het deelnemersaantal is maximaal. Er zijn zeker deelnemers met potentie, maar er zijn er ook die nog veel moeten oefenen."

Naast Dirk van Duijvenbode nam ook de Naaldwijkse profdarter Maik Kuivenhoven aan het toernooi deel. Hij begon in 2004 met darten in Café De Pet in de Heenweg. "Ik ben tegenwoordig vooral actief in de PDC. Maar dit is een groot toernooi en eindelijk in de buurt. Het is een eer om hier te mogen gooien", aldus Kuivenhoven.

Dennis Beekhuizen, directeur van sponsor Dijckerhoek, krijgt veel positieve reacties. Na het toernooi gaat hij met Van Duijvenbode evalueren of hun doelstellingen zijn bereikt. Het is zeker niet uitgesloten dat het toernooi jaarlijks terugkeert op de dartagenda.