FC Westland

FC Westland

FC Westland uitgeschakeld in bekertoernooi

De zaalvoetballers van FC Westland zijn in de derde ronde van het landelijke bekertoernooi uitgeschakeld. In sporthal Hoge Veld in Wateringseveld was eredivisionist VNS United met 2-6 te sterk.

De ploeg van coach James Dhanai dankte de 2-6 nederlaag vooral aan een slechte fase in de eerste helft toen het in drie minuten evenzoveel treffers tegen kreeg. FC Westland kwam na acht minuten op een 0-1 achterstand, maar via een eigen doelpunt werd het na een kwartier spelen toch weer gelijk. De gelijkmaker bracht echter niet de ommekeer voor FC Westland. Te slap optreden zorgde ervoor dat het vier minuten later 1-4 stond, wat tevens de stand halverwege was.

De 2 e helft kabbelde voort, Mohammed Maatoug zorgde voor de 2-5, maar echt terug in de wedstrijd kwam FC Westland niet. Ook met een meespelende keeper viel de 3-5 net niet, maar wel de 2-6 in het lege doel.