Archief
WOS

WOS

Plus-eigenaar Van Leeuwen na brand: 'Schade enigszins meegevallen'

De Plus-supermarkt in Den Hoorn was, weliswaar iets later dan normaal, maandagmorgen gewoon open. De winkel werd tijdens oudejaarsavond getroffen door een brand in het magazijn.

"In het magazijn lag vooral winkelmateriaal, maar ook wat goederen en verpakkingsmateriaal", vertelt eigenaar Robert van Leeuwen. "Door de rook- en roetschade hebben we van wat dingen afscheid moeten nemen."

De brand bleef beperkt tot het magazijn. De winkel zelf werd niet getroffen. "Door de branddeuren is in de winkel gelukkig geen ellende ontstaan, dus dat viel mee. De brandweer was er gelukkig heel snel bij, waardoor erger is voorkomen."

De supermarkt was deze 2de van januari gewoon open. Maar wie maandag precies om 07.30 uur voor de winkeldeur stond, moest wat geduld opbrengen. Door schoonmaakwerkzaamheden gingen de deuren even na 09.00 uur open.

"Uiteindelijk is het allemaal nog enigszins meegevallen", besluit Van Leeuwen. "Nu hebben we nog wat opruimwerkzaamheden en moeten we de schadeafhandeling verder afwikkelen. Vanaf morgen kunnen we onze dagelijkse bezigheden weer oppakken."