Archief
WOS

Maassluise Natasja genomineerd voor 'Vrouw in de Media Award'

Natasja Dipai uit Maassluis is een van de dertien genomineerden voor de Vrouw in de Media Award in de provincie Zuid-Holland.

Natasja is slachtoffer van de toeslagenaffaire. Dat had voor haar grote gevolgen. Ze kwam met een enorme schuld te zitten en raakte bovendien halfzijdig verlamd. Haar kinderen zagen haar lijden. Inmiddels zet ook haar dochter Anashya zich in om het toeslagenschandaal bespreekbaar te maken.

De Vrouw in de Media-Award is een initiatief van Mediaplatform 'Vaker in de Media' en Sprekersbureau ZijSpreekt. Met de award willen de organisatoren vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden.

De komende twee weken kan het publiek stemmen op de provinciale favoriet via vrouwindemedia.nl. De regionale jury kiest uit de drie genomineerden met de meeste stemmen de winnares. Op 17 januari wordt de winnares bekend. Zij ontvangt een beeld gemaakt door kunstenares Ellen Buchwaldt. Daarnaast komt de provinciale winnares op de nominatielijst voor de Vrouw in de Media Award landelijk.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Maassluis