Archief

Voormalig wethouder Fred Voskamp verlaat Maassluise raad

Voormalig wethouder Fred Voskamp (CDA) verlaat de Maassluise gemeenteraad, waarvan hij sinds eind maart weer deel uitmaakt.

Voskamp geeft zelf de volgende verklaring: "De afgelopen maanden na de verkiezingen, heb ik mij binnen de fractie en op de achtergrond ingezet om invulling te geven aan het raadslidmaatschap. De veranderende rol na de verkiezingen in combinatie met het zoeken naar een nieuwe uitdaging maakt dat ik de rol van raadslid niet op de manier kan invullen die voor mij recht doet aan de inwoners die ik vertegenwoordig, maar ook fractiegenoten en collega-raadsleden."

In 2013 is Voskamp zijn politieke loopbaan begonnen als steunraadslid. Vervolgens werd hij gemeenteraadslid en in 2018 wethouder. Na de verkiezingen in het afgelopen voorjaar keerde hij terug als raadslid. "In deze diverse rollen heeft hij een grote bijdrage geleverd aan verbeteringen in de stad", stelt het CDA. Met name worden genoemd: de herinrichting van de Kwartellaan, de verbetering van de kruising van de Schweitzerdreef en het rainproof maken van Maassluis.

"We begrijpen en respecteren zijn besluit, maar vinden het een groot gemis dat hij de fractie verlaat. Het doet ons goed dat hij betrokken blijft bij het Team CDA Maassluis."

Categorieen:
Nieuws Maassluis Politiek