Archief
Arcade

Arcade

Stribos nieuwe topman Arcade

Wilfried Stribos gaat definitief aan de slag als directeur-bestuurder van woningcorporatie Arcade in Naaldwijk. Het afgelopen jaar vervulde hij die functie al op interim-basis.

Stribos verving in die periode René Lemson tijdens diens afwezigheid. Lemson kondigde afgelopen week zijn vervroegd pensioen aan. Stribos heeft veel ervaring in de volkshuisvesting, voor een groot deel via interim-functies bij corporaties.

De raad van commissarissen van Arcade is blij Wilfried Stribos te kunnen benoemen. Voorzitter Ilja van Haaren: "Met zijn ervaring, achtergrond en maatschappelijke betrokkenheid past Wilfried goed bij de opgave en cultuur van Arcade". Stribos: "Na een lange periode van interim-functies bij woningcorporaties kies ik voor een vaste aanstelling. Arcade is een kerngezonde, zeer actieve woningcorporatie, een organisatie waar ik graag langer bij betrokken wil blijven. Er liggen voor de komende jaren veel volkshuisvestelijke uitdagingen. Ik kijk er naar uit om dit samen met de medewerkers en stakeholders op te pakken."

In het afgelopen jaar is onder leiding van Stribos een nieuwe strategie voor de middellange termijn gemaakt. Inmiddels wordt hard gewerkt aan de grote volkshuisvestelijke uitdagingen, zoals betaalbaarheid en het versnellen van de nieuwbouw voor sociale huurwoningen, het investeren in duurzaamheid, het realiseren van passende woon- en zorgprojecten en het blijven investeren in leefbare wijken.

Categorieen:
Nieuws Economie Westland