Signbiblio

Signbiblio

Westlandia na strafschoppen langs Kagia

Het zaterdagelftal van Westlandia heeft zich gisteravond geplaatst voor de tweede ronde van de districtsbeker. De Naaldwijkers hadden daar tegen Kagia wel strafschoppen voor nodig.

Westlandia kende in Lisserbroek een droomstart. De wedstrijd was pas zes minuten oud en het stond al met 0-2 voor. Tim van der Voort maakte beide treffers. Het bleek echter geen opmaat voor een ruime overwinning. Sterker: in de 37ste minuut kwam Kagia terug tot 1-2, dat bleek tevens de ruststand. In de tweede helft werd er lange tijd niet gescoord; pas vijf minuten voor tijd maakte de thuisploeg de gelijkmaker. Omdat het ook na 90 minuten gelijk stond, moesten er strafschoppen worden genomen.

Westlandia bleek vanaf elf meter de beste en bekert dus verder.

Ook Velo door

Er stond gisteravond nog een bekerwedstrijd op het programma. In Wateringen nam Velo het op tegen DWO. De thuisploeg won met 3-1.

Eerder plaatsten ook FC 's-Gravenzande, Honselersdijk en Den Hoorn voor de tweede ronde.