HV Westland

HV Westland

Eindelijk overwinning voor heren HV Westland, dames winnen ook weer

De heren van HV Westland hebben eindelijk een overwinning in de wacht gesleept. Op Sportpark De Hoge Bomen werd DES met 4-3 verslagen.

HV Westland ging goed van start en kwam al vroeg op 1-0. DES was in het eerste kwartier van de wedstrijd nog niet voor het doel van Westland geweest. Het gevaar kwam daarna voornamelijk door strafcorners. Westland kreeg er zeker zes, zonder ze af te maken. DES wist er wel een te benutten, waardoor de wedstrijd na een half uur spelen in evenwicht was.

In het derde kwart van de wedstrijd was het wederom een strafcorner waaruit een doelpunt werd gescoord. Het waren de Westlanders die de 2-1 maakten. De ploeg leek daarna de wedstrijd te domineren. Maar weer was het DES dat in het vierde kwart de gelijkmaker maakte na een strafcorner.

Daarna ging het snel. Westland kwam binnen een minuut weer op voorsprong en DES sloot vervolgens weer aan met een aansluitingstreffer. De slotfase leverde dus veel spanning op met kansen aan beide kanten. Maar HV Westland trok toch nog aan het langste eind door vlak voor tijd de 4-3 te maken.

Dames blijven winnen

De dames van HV Westland hebben weer weten te winnen in de tweede klasse. Op Sportpark De Hoge Bomen werd het 3-1 tegen Dopie. Daarmee staat de ploeg nog altijd bovenaan in de ranglijst.