WOS/Leo de Jong

Verburch rekent na rust bliksemsnel af met Schipluiden

In het duel met Schipluiden heeft Verburch met ruime cijfers drie punten gepakt. Met onder andere vijf doelpunten in tien minuten werd het 8-1.

In de eerste helft ging het nog gelijk op. Schipluiden had het meeste balbezit en Verburch de meeste kansen. Die mogelijkheden werden pas in het begin van de tweede helft benut. Na de 2-1 van Serkan Tuzlacik ging het los. Door een onzekere verdediging van Schipluiden konden Riley Hees, Vince van der Knaap en Revy Verbeek vijf keer raak schieten. Uitblinker in Poeldijk was Ilhan Senturk die eerst een rebound uit een vrije trap binnentikte en de eindstand op 8-1 bracht via een strafschop.

Vince van der Knaap (Verburch) over de wedstrijd:

FC 's-Gravenzande geeft voorsprong in slotfase weg

Na een zure nederlaag vorige week in de laatste minuten tegen Spijkenisse, moet FC 's-Gravenzande weer een verliespartij slikken. Smitshoek won met 2-3. Het begon nog goed voor de thuisploeg. Na een handsbal in de vijfde minuut mocht Frank Broos vanaf elf meter de 1-0 binnen schieten. Vlak voor rust bracht geknoei in de verdediging de gasten terug in het duel. Dat duurde echter niet lang want na een overtreding op Frank Broos mocht diezelfde Broos zijn tweede strafschop benutten. Daarna kantelde het spelbeeld en begon de nummer vier van de vierde divisie A aan te dringen. Even leek het nog goed te komen; na een rode kaart voor Pascal Broch miste Smitshoek de penalty. Toch raakte FC 's-Gravenzande weer in de slotfase de punten kwijt met twee doelpunten binnen twee minuten. 's-Gravenzande lijdt hiermee de vijfde nederlaag van het seizoen.

FC 's-Gravenzande - Smitshoek WOS/Piet Voskamp

Scheveningen - Excelsior Maassluis 0-1 (0-1)

Trainer Pim van der Hoorn reageert:

Sportclub Monster - Zuid West DH 7-1 (3-0)
Jordi van Maanen (4), Jesper Warbout, Brian Hoogervorst, Vince Franken

Naaldwijk - Madestein 3-1 (0-1)
Eigen doelpunt, Floris Groot, Henri Kraan

Trainer Harry Akkermans reageert:

Verburch - Schipluiden 8-1 (1-1)
Verburch: Jim van den Bos, Serkan Tuzlicak, Riley Hees, Vince van der Knaap (2), Revy Verbeek, Ilhan Şentürk (2, 1x strafschop)
Schipluiden: Twan Knijnenburg

Te Werve - KMD 1-0 (1-0)