HV Westland

HV Westland

Heren HV Westland onderuit in Barendrecht, dames winnen wel

De heren van HV Westland beleven een moeilijke periode. Ze staan onderaan in de tussenstand en wisten ook vandaag op bezoek in Barendrecht niet te winnen, het werd 7-3.

Bij de heren van HV Westland was het een dramatische wedstrijd. Ze begonnen niet slecht. HV Westland kwam tegen Barendrecht in eerste instantie op een 2-1 voorsprong, maar Barendrecht kwam snel terug met een goal. Het stond na 20 minuten op de klok al 2-2.

HV Westland kwam tegen het einde van het tweede kwart op een 3-2 achterstand. Het initiatief lag daarna bij de koploper en thuisploeg HC Barendrecht. In het derde kwart krijgt Westland nog drie doelpunten om de oren. Het werd een kansloze middag voor HV Westland. Met nog een minuut of 4 te spelen in het laatste kwart stond het 7-3, wat ook de eindstand bleek. De heren van HV Westland zijn hekkensluiter in de tussenstand.

Trainer Kim-Patrick Dikmoet reageert:

Weer overwinning dames

De dames HV Westland hebben de drie punten mee genomen naar Westland. Ze wisten met een 1-2 eindstand van HC Barendrecht te winnen. Ze staan nog steeds bovenaan in de tussenstand.