Archief
Ruud Vermeer Fotografie

FC Westland slikt opnieuw late gelijkmaker

De zaalvoetballers van FC Westland wachten na drie duels nog altijd op hun eerste zege in de eerste divisie. Het thuisduel tegen OACN-Boys eindigde gisteren in een 7-7 gelijkspel.

Net als in het openingsduel met OS Lusitanos (8-8) stond FC Westland vlak voor tijd met één doelpunt verschil voor, maar viel de gelijkmaker in de slotseconden.

In een goed gevulde Verburchhal ontstond, na een vroeg openingsdoelpunt van de gasten, een gelijkopgaande wedstrijd. De ruststand was 3-2 en met een 6-4 tussenstand in de tweede helft had FC Westland één keer een ruime marge. Rafik el Osrouti was aan Westlandse kant topschutter met drie doelpunten. Melvin Vissers scoorde twee keer en Faical Amheye en Aimen Said maakten beiden met één treffer de zeven vol.

Promovendus FC Westland speelde tot nu toe twee keer gelijk en het duel van twee weken geleden bij koploper White Stones in Egmond aan Zee ging met 3-2 verloren. Komende vrijdag is er een kans op revanche. Dan treffen FC Westland en White Stones elkaar voor de beker.

WOS Sport sprak met FC Westland-coach James Dhanai:

Categorieen:
Nieuws Sport Westland