Archief

Tientallen motorrijders eren verongelukte Marek (36) met optocht

Een stoet van zeker 50 motorrijders heeft een laatste groet gebracht aan de Maassluise Marek.

De 36-jarige Marek kwam afgelopen zaterdag om het leven bij een verkeersongeluk op de Westlandroute (N222) in Honselersdijk. De optocht ging langs de plek waar de Maassluizer verongelukte en eindigde bij een uitvaartcentrum in Monster.

Marek maakte onderdeel uit van een internationaal motorgezelschap. Tientallen motorrijders uit die club verzamelden rond 12.30 uur bij het HagaZiekenhuis in Den Haag. Daarvandaan reed men naar de plek van het ongeluk, ter hoogte van de Zwethlaan in Honselersdijk. Er werd even gestopt om Marek te eren. Vervolgens reed men, onder politiebegeleiding, naar een uitvaartonderneming in Monster. Het eerbetoon kwam er na overleg met de nabestaanden.

Het fatale ongeluk gebeurde zaterdag rond 16.30 uur. Volgens de politie botste de motorrijder op een auto. Ondanks de inzet van onder meer een arts uit de traumaheli overleed de man aan zijn verwondingen. Na het ongeluk kwam de politie met een getuigenoproep. Er wordt gezocht naar mensen die de motorrijder op de Westlandroute voor het ongeluk hebben zien rijden ter hoogte van Honselersdijk, of het ongeluk hebben zien gebeuren.

Categorieen:
Nieuws 112 Westland