Archief
Signbiblio

Signbiblio

Kort sportnieuws week 40: De Zoete naar WK baanwielrennen

Op deze pagina word je op de hoogte gehouden van al het kleine(re) sportnieuws, waarbij regiogenoten of regioteams betrokken zijn.

Donderdag

Handbal - De dames van Verburch zijn vanavond uitgeschakeld in het bekertoernooi. De ploeg uit Poeldijk verloor na verlenging van WPK/Westlandia 3: 30-33

Woensdag

Wielrennen - Mylène de Zoete doet deze maand mee aan de WK baanwielrennen in Frankrijk. De Naaldwijkse komt in actie op de onderdelen ploegenachtervolging en afvalkoers. De WK worden van 12 tot en met 16 oktober op de wielerbaan van Saint-Quentin-en-Yvelines. De Zoete deed afgelopen zomer nog mee aan de EK baanwielrennen in München en won daar brons op de afvalkoers.

Dinsdag

Handbal - De dames van WPK/Westlandia hebben in de eerste ronde van het bekertoernooi een ruime zege geboekt op Gemini: het werd in Zoetermeer 7-31. Ook Quintus 2 en 3 zijn door. Quintus 2 versloeg WPK/Westlandia 2 met 19-41. De wedstrijd Roda71 - Quintus 3 eindigde in 12-25.

Voetbal - Rajiv Wentholt (Westlandia-zo.), Ali Ahidar (Schipluiden) en Bas de Brabander (Sportclub Monster) zijn twee duels geschorst nadat zij allen een rode kaart pakten afgelopen weekend.

Maandag

Darts - Dirk van Duijvenbode is na één ronde alweer klaar op de World Grand Prix. De 's-Gravenzander ging met 1-2 onderuit tegen titelverdediger Jonny Clayton.