Heren Quintus lijden tegen Hellas eerste nederlaag

De handballers van Quintus hebben na drie overwinningen in de eredivisie hun eerste nederlaag geleden. De derby tegen het Haagse Hellas eindigde gisteravond in 25-28.

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en stond na tien minuten spelen met 7-3 voor. Hellas bracht het verschil binnen vijf minuten echter terug naar twee doelpunten en kwam vervolgens ook weer op gelijke hoogte. Bij rust was de stand 16-15.

In de tweede helft hadden de Heulenaars ruim een kwartier lang een marge van twee en een enkele keer zelfs drie doelpunten. Met nog tien minuten te gaan was de stand weer gelijk (23-23), maar Quintus stond zo'n twee minuten later weer op een marge van twee: 25-23. Die 25ste goal, een worp vanaf de eigen helft in een leeg doel, bleek het laatste wapenfeit. Hellas kwam eerst terug op gelijke hoogte en maakte vervolgens in de laatste vijf minuten het verschil.