Sportclub Monster

Vrouwen Lyra en Monster in balans, derby Naaldwijk - 's-Gravenzande gestaakt

De streekderby tussen de vrouwen van Lyra en Monster is vanmiddag geƫindigd in een 2-2 gelijkspel. De andere derby, tussen Naaldwijk en FC 's-Gravenzande, haalde het einde niet.

Lyra en Monster waren vorige week goed begonnen aan de competitie en hoopten dat door te zetten. Lyra kwam fel uit de startblokken en kreeg genoeg kansen, maar maakte ze niet af. Aan de andere kant was Monster wel effectief. Binnen 20 minuten stond het al 0-2. Lyra maakte vlak voor rust nog wel de aansluitingstreffer. In de tweede helft scoorde de thuisploeg nog één keer, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Lyra-trainer Denver Wittenaar analyseert de wedstrijd:

In de derby Naaldwijk - FC 's-Gravenzande kwamen de gasten in de eerste helft op een 0-2 voorsprong. De wedstrijd werd echter niet afgemaakt vanwege ernstig blessuregeval.