Paul Vis

Paul Vis

Volle buit handbalsters Quintus en Velo

De handbalsters van Quintus hebben in de eredivisie ruim gewonnen van BFC. Velo boekte een nipte overwinning bij DSVD.

Quintus had in eigen huis weinig moeite met de tegenstander uit Beek (Limburg). Na vijf minuten stond er al een 5-0 voorsprong op het scorebord. De gasten kwamen daarna geen moment dichterbij. Bij rust was de thuisploeg al uitgelopen naar een 21-9 tussenstand.

Quintus kwam ook in de tweede helft niet in gevaar en won de wedstrijd met 41-21.

Velo wint weer eens

Het Wateringse Velo won dit seizoen de openingswedstrijd, maar ging daarna twee keer onderuit. Gisteren werd er weer eens gewonnen. Net als tegen VZV werd het een overwinning met één doelpunt verschil. Uit bij DSVD in Deurningen (regio Twente) werd het 29-30.

Velo stond bij rust met 13-17 voor en had een kwartier voor het einde nog steeds een relatief comfortabele voorsprong (21-26). In de slotfase werd het echter nog spannend. Met nog een minuut te gaan was de stand weer gelijk (29-29). In extremis gingen de punten alsnog mee naar Wateringen.