Archief
Bezoek Westland

Bezoek Westland

Week van Nationaal Park Hollandse Duinen in Westland

Tijdens de Week van Nationaal Park Hollandse Duinen kan iedereen van 24 september tot en met 2 oktober ervaren wat de Hollandse duinen en het gebied erachter te bieden hebben.

Het Nationaal Park Hollandse Duinen (NPHD) beslaat het brede Zuid-Hollandse kustgebied van Hoek van Holland tot Hillegom. Westland maakt hier onderdeel van uit en de gemeente wil tijdens de ‘Week van NPHD’ laten zien hoe uniek de nabijheid is van natuur, dorpen en steden in het kassengebied. Er zijn tal van excursies en activiteiten te boeken in en om de kassen.

Zo kun je op verschillende momenten mee met een gids voor een bezoek aan een kas. Leer hoe snijchrysanten worden gekweekt, neem een kijkje bij de enige aloë vera-kweker in Europa of ga 'Bakkie Fietsen' kom thuis met een heerlijk kratje vol Westlandse producten. Ook kun je mee met een rondvaart door het Westland.

Ter gelegenheid van de opening van de 'Week van NPHD 2022' hees wethouder Anko Goudswaard (Recreatie en Toerisme) vandaag de vlag bij Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck in Kwintsheul, één van de te bezoeken locaties. Reserveren is verplicht voor deelname aan een activiteit. Alle informatie over de ‘Week van NPHD’ is te vinden op BezoekWestland.nl/weekvannphd2022.

Jeroen Beelen van Bezoek Westland vertelde eerder op de radio over wat er zoal te doen is in de regio tijdens deze themaweek

Categorieen:
Nieuws Algemeen Westland