Archief
Signbiblio

Signbiblio

Kort sportnieuws week 37: Van Duijvenbode in finale WSODF

Op deze pagina word je op de hoogte gehouden van al het kleine(re) sportnieuws, waarbij regiogenoten of regioteams betrokken zijn.

Zondag

Darts - Dirk van Duijvenbode heeft ook de finale bereikt van de World Series of Darts Finals. Hij versloeg vanavond in de halve finale Jonny Clayton met 11-8. In de finale is Gerwyn Price de tegenstander.

Darts - Dirk van Duijvenbode staat vanavond in de halve finale van de World Series of Darts Finals. In Amsterdam was hij vanmiddag met 10-9 te sterk voor de Engelsman Ryan Joyce.

Zaterdag

Darts - Dirk van Duijvenbode heeft zich knap geplaatst voor de kwartfinales van de World Series of Darts Finals in Amsterdam. De 's-Gravenzander was met 6-3 te sterk voor de Schot Gary Anderson.

Atletiek - De Rijk Zwaanloop in 's-Gravenzande kent dit jaar geen na-inschrijving. Hardlopers kunnen zich tot komende vrijdagavond 21.00 uur inschrijven voor de 5 kilometer of 10 Engelse Mijl. Daarna is de inschrijving gesloten. De Rijk Zwaanloop is zaterdag.

Vrijdag

Darts - Dirk van Duijvenbode is bij de World Series of Darts Finals in Amsterdam doorgedrongen tot de tweede ronde. De 's-Gravenzander versloeg de Nieuw-Zeelander Haupai Puha met 6-5. Morgenavond speelt Van Duijvenbode tegen Gary Anderson.

Donderdag

Voetbal - De vrouwen van Sportclub Monster hebben hun laatste bekerwedstrijd gewonnen. Tegen RKDEO werd het vanavond 3-1. Daarmee eindigt het als derde in de poule. De eerste twee wedstrijden, tegen Oegstgeest en Die Haghe, gingen verloren.

Woensdag

Voetbal - VV Naaldwijk heeft vanavond goede zaken gedaan in de districtsbeker. De Westlanders wonnen hun tweede groepswedstrijd. De ploeg versloeg FC Maense 0-1. Daarmee gaat het aan kop in de groep. Zaterdag speelt Naaldwijk tegen Deltasport.

Dinsdag

Voetbal - SV Honselersdijk heeft een oefenduel met FC 's-Gravenzande vanavond met 4-3 gewonnen. De ruststand was 2-3. Sportclub Monster speelde met 1-1 gelijk tegen ADO Den Haag onder 21 en SV Den Hoorn verloor met 2-0 bij HBS.

Voetbal - De vrouwen van VV Naaldwijk zijn in hun tweede bekerduel tegen een forse nederlaag aangelopen. Zuidland was met liefst 11-1 te sterk. Naaldwijk verloor eerder al met 0-4 van Overschie en treft zaterdag nog SJZ.