Heren Quintus verslaan ook E&O

De handballers van Quintus hebben ook hun tweede wedstrijd in de eredivisie gewonnen. Thuis tegen E&O werd het 40-25.

De gasten uit Emmen konden de Westlanders in Kwintsheul zo'n tien minuten bijbenen, daarna nam Quintus steeds iets meer afstand. Bij rust was de stand opgelopen tot 21-14. In de tweede helft ging Quintus verder met scoren, de marge eindigde bij een verschil van vijftien doelpunten.

Dames Quintus onderuit bij landskampioen

De handbaldames van Quintus gingen gisteravond met 39-31 onderuit bij landskampioen Handbal Venlo. Zeker in de eerste helft waren de Limburgsen een stuk sterker. Na tien minuten was de stand nog 8-6, een paar minuten voor rust was een score van 20-9 bereikt. Bij rust was het 23-12. Lisanne Kruijswijk, afgelopen zomer overgestapt van Quintus naar Venlo, had een belangrijk aandeel in de Venlose productie.

Quintus kwam in de tweede helft nog wel iets terug, maar kon het de thuisploeg niet echt moeilijk maken. Het kleinste verschil was vijf doelpunten (35-30, zo'n vijf minuten voor het einde).

Competitiegenoot Velo ging eveneens onderuit, uit bij Kwiek werd het 35-31.