Archief

A20 richting Hoek van Holland dit weekend dicht

De A20 richting Hoek van Holland tussen het Kethelplein en Maassluis is van vrijdagavond 22.00 uur tot maandagochtend 12 september 05.00 uur afgesloten.

Er worden opnieuw werkzaamheden uitgevoerd ten behoeve van de Blankenburgverbinding. Op de rijbaan richting Rotterdam is tussen Maassluis en het Kethelplein de linkerrijstrook dicht. Om sluipverkeer tegen te gaan zijn de Broekpolderweg en de Zuidbuurt in Vlaardingen afgesloten voor doorgaand verkeer.

Tijdens deze weekendafsluiting wordt doorgaand verkeer richting Hoek van Holland omgeleid via de A4 en de N223. Verkeer vanuit Rotterdam/Delft naar Vlaardingen rijdt dan via de A20 afrit 10 Schiedam-Noord of A4 afrit 16 Vlaardingen-Oost. Verkeer tussen Vlaardingen en Maassluis kan omrijden via de Maassluissedijk.

Er wordt dag en nacht doorgewerkt. Er is veel werkverkeer en er zijn verschillende werkzaamheden. Het frezen van asfalt en het plaatsen van vangrail, zorgen voor geluid in de omgeving. Mogelijk is ook verlichting van de bouwplaats te zien.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Maassluis