Archief

Westlandse debuteert met prentenboek voor kinderen

'Mello - Het avontuur begint' is het eerste boekje van de Lierse Quinty van Koert. In dit interactieve boek gaat de lezer op avontuur met de eigenwijze ijsjesbeer Mello.

Het boek is een rijmend verhaal en speciaal gericht op kinderen tussen de 2 en 6 jaar. Je kunt niet alleen voorlezen uit het boek, maar ook samen de rijmpjes uit het boek afmaken. Ook zijn inbegrepen speelkaartjes en een scheurkaartje met Mello's reis-spulletjes inbegrepen.


Quinty hoopt dat haar verhaal inspirerend werkt, omdat zij na een jarenlange zoektocht haar passie heeft gevonden en haar droom achterna gaat. Op de achterflaptekst van het boek legt zij uit dat het voor haar pas het begin van het avontuur is. Er liggen nog honderden ideeën voor Mello en zijn vrienden op de plank zoals een tweede boek en eigen liedjes. Ook is er een animatieserie in de maak, die verder gaat waar dit boek eindigt.

Het boek is online verkrijgbaar en ligt ook in de schappen van de Bruna-vestigingen in Westland. Meer informatie is te vinden op www.studioblees.nl.