Archief

Demonstranten al 50 avonden boven de A4

Boven de A4 in Den Hoorn zijn al een tijdje demonstranten te vinden. Dinsdag stonden de sympathisanten van het boerenprotest tegen het stikstofbeleid van de overheid er al voor de 50e keer.

Erik Klaren is vaak boven de snelweg te vinden om de boeren te steunen. "De manier hoe er nu met boeren wordt omgegaan is niet naar tevredenheid van de boeren. Daarom steunen wij ze", vertelt hij. Een andere demonstrant zegt al zeker 30 avonden aanwezig te zijn geweest bij de demonstratie. "Ik probeer hier iedere vrije avond te staan, want ik vind het heel belangrijk dat we gezien worden en een groot bereik hebben", zegt de demonstrant.

Klaren voelt veel steun tijdens de demonstratie. "Over het algemeen wordt er heel goed gereageerd door het verkeer. Er wordt veel getoeterd en we krijgen veel lichtsignalen. Dat motiveert ons ook om dit voort te zetten", aldus Klaren. Hij is nog niet van plan te stoppen met deze actie. "We blijven tot zo lang het nodig is. Als er geen onrecht meer wordt gedaan door het kabinet richting de boeren en wij de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen zien is ons doel bereikt".

Categorieen:
Nieuws Algemeen Den Hoorn