Twitter FC 's-Gravenzande

FC 's-Gravenzande eindigt oefencampagne met zege

FC 's-Gravenzande is klaar voor het nieuwe seizoen in de vierde divisie. Gisteravond won de ploeg het laatste oefenduel tegen Voorschoten'97 met 3-2.

De thuisploeg ging de rust in met een comfortabele 3-0 voorsprong. Angelo Zwirs maakte na iets meer dan een half uur spelen de openingstreffer. In de slotfase van de eerste helft zorgden Nick Ruigrok en Twan van Meerten voor het tweede en derde doelpunt.

In de tweede helft werd er veel gewisseld en dat kwam het spel niet ten goede. Er waren wel wat kansen, maar lang werd er niet gescoord. Een kwartier voor tijd maakten de gasten toch nog de 3-1 en vlak voor tijd ook nog de 3-2.

Zaterdag speelt FC 's-Gravenzande een thuiswedstrijd tegen Poortugaal.

MVV'27 doet goede zaken in Honselersdijk

MVV'27 is het De Club van Honsel Toernooi bij SV Honselersdijk begonnen met een zege. Op De Strijhorst waren de Maaslanders met 3-2 te sterk voor HVC'10. Het andere duel ging tussen gastheer Honselersdijk en 'buurman' VV Naaldwijk. Dat eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Het toernooi gaat zaterdag verder met de wedstrijden Honselersdijk - HVC'10 en Naaldwijk - MVV'27

FC 's-Gravenzande - Voorschoten '97 3-2 (3-0)