Archief
HV Westland

HV Westland

Dikmoet nieuwe coach heren HV Westland

Kim-Patrick Dikmoet is de nieuwe coach van het herenteam van hockeyvereniging Westland. Hij volgt de vertrokken Mathieu de Jong op.

Dikmoet speelt al sinds zijn jeugd bij de Naaldwijkse vereniging en is nog steeds actief bij de veteranen. Als coach heeft hij de afgelopen tien jaar diverse juniorenselectieteams begeleid. Vorig seizoen was hij coach bij dames 2, waarmee hij in de top eindigde van de reserve eerste klasse. Hij nam destijds de taken over van zijn inmiddels overleden vader Franklin.

Na het afscheid van De Jong als coach van heren 1 heeft het clubbestuur Dikmoet bereid gevonden om de nieuwe coach te worden. Hij zal worden geassisteerd door Rinco Potman, die vorig jaar ook al actief was bij het team.

Kai Been blijft coach bij dames

Bij het damesteam blijft coach Kai Been aan. Hij begon een jaar geleden als assistent van Willem Kauffmann, maar schoof na diens vertrek door naar de positie van hoofdtrainer. Ondanks de onvermijdelijke degradatie uit de eerste klasse is dit bij zowel Been als het clubbestuur goed bevallen. Been wordt bij trainingen en thuiswedstrijden geassisteerd door Robin van Rijn.

Doel van het damesteam is meedraaien in de top van de tweede klasse en mogelijk promoveren naar de eerste klasse.