Archief
WOS

WOS

Aanhouding na mishandeling in Naaldwijk

Bij het einde van de feestweek in Naaldwijk deden zich in het afgelopen weekeinde enkele incidenten voor, waaronder een ernstige mishandeling.

Die zware mishandeling vond in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 01.30 uur plaats op de Zuidweg in Naaldwijk. Daarbij is een persoon gewond geraakt, is de summiere omschrijving van de politie. Als verdachte van deze mishandeling is een 20-jarige man uit 's-Gravenzande aangehouden.

De politie stelt: "Wij zijn op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Ben jij getuige, meld dit dan via 0900-8844. Mocht je in het bezit zijn van beeldopnames van de mishandeling of de situatie eromheen, dan ontvangen wij deze ook graag."

Pepperspray

Eerder, rond middernacht, ontstond er opwinding in de omgeving van het Wilhelminaplein. Meerdere personen deden bij de politie melding dat er pepperspray gebruikt zou zijn op dat plein. Het viel bezoekers van de feestweek op, dat de activiteiten abrupt werden stilgelegd. De politie zegt hierover: "Vooralsnog hebben we geen aangiften ontvangen en er is niemand aangehouden."