Archief
WOS

WOS

Opvolger feestweek Poeldijk van start

Het is sinds gisteren zes dagen feest rond de Bartholomeuskerk in Poeldijk. De feestweek heeft een kleinschalig karakter.

Bij Barth staat volgens feestweekvoorzitter Koos Verbeek los van Rondje Poeldijk, waar vorig jaar de stekker is uitgetrokken. "Wij waren al van plan om vanuit de kerkenveiling voor de 25ste keer activiteiten te organiseren. Toen wij hoorden dat Rondje Poeldijk niet meer door zou gaan, hebben wij besloten om onze activiteiten wel te laten doorgaan en eventueel te helpen bij de opzet van andere activiteiten."

De organisatie kan rekenen op de inzet van veel vrijwilligers die met enthousiasme meehelpen bij de organisatie. "Een feestweek is enorm goed voor de binding van een dorp. Wij zijn ervoor om samen dingen te doen."

Het doorgaan van de activiteiten stond op losse schroeven vanwege het plotselinge overlijden van de initiatiefnemer van de feestweek Peter van Leeuwen. "Peter zou de kartrekker van de feestweek zijn. Vervolgens stonden wij voor het besluit om de feestweek wel of niet te laten doorgaan. We konden echter niet anders om de activiteiten in lijn van Peter door te laten gaan."

Categorieen:
Nieuws Poeldijk