Archief

Route Emmaboulevard naar Havenweg weer open

De gisteren in Hoek van Holland geplaatste afzetblokken bij de toegang naar de Cruquiusweg vanaf de Koningin Emmaboulevard, zijn 's avond alweer weggehaald.

Dat was een van de uitkomsten van het spoedberaad van de wijkmanager met omwonenden en ondernemers. De afsluiting bij de Cruquiusweg vormde onderdeel van een reeks tijdelijke verkeersmaatregelen die gisteren plotseling zijn uitgevoerd.

Er is maandenlang gepraat over de verkeersproblemen in het dorpsdeel dat 'Oude Hoek' wordt genoemd. In het begin van de middag zijn direct betrokkenen per brief geïnformeerd. 's Avonds zijn de maatregelen gepubliceerd op de website van de gemeente Rotterdam en op de gemeentelijke Facebookpagina 'Gebied Hoek van Holland'. Op die Facebookpagina bleek vanochtend dat het bericht verwijderd was. Volgens de gemeentelijke website is de Cruquiusweg nog dicht, zo kon aan het einde van de ochtend worden vastgesteld. Aanvulling: rond het middaguur was ook daar het verhaal over de tijdelijke verkeersmaatregelen verdwenen.