Archief
WOS

WOS

Tapasrestaurant Heinde & Ver in pand 3 Winckels

Naaldwijk krijgt er in december nog een tapasrestaurant bij. Dan opent de keten Heinde & Ver een vestiging in het pand van de 3 Winckels aan de Dijkweg.

De 3 Winckels sloot afgelopen juni de deuren. "Het is mooi geweest", liet mede-eigenaresse Judith Droog toen weten. Zij kon toen nog niet vertellen wat er in het pand zou komen, omdat de onderhandelingen nog liepen.

Dat blijkt nu dus Heinde & Ver te zijn, een restaurantketen waar je all-inclusive kleine gerechten kunt eten en ook al een vestiging in het nabijgelegen Delft heeft. "De planning is dat we open gaan in december", vertelt Maaike Maat, die samen met John van Rooij franchise-ondernemer wordt in Naaldwijk. "We moeten beginnen en hebben een strakke planning. Er mag niks misgaan."

Bijzonder is dat direct naast het pand van Heinde & Ver met La Cubanita ook al een soortgelijk restaurant is gevestigd. De twee ketens maken onderdeel uit van dezelfde organisatie. "Ik denk dat de twee zaken elkaar zullen versterken", zegt Maat. "Zo is er ook meer aanloop naar Naaldwijk met meer horeca."

Op de website van Heinde & Ver zijn al veel vacatures te vinden voor het nieuwe restaurant. Ondanks het personeelstekort in de sector, verwacht de franchise-ondernemer dat alle functies ingevuld worden.