Archief
Andy Tan

Andy Tan

Hoekenees in 'Married At First Sight'

Jesse Reurink (26) uit Hoek van Holland is dit seizoen een van de deelnemers van het tv-programma 'Married At First Sight - Match or Mistake'.

In de aankondiging staat dat Jesse houdt van een feestje en graag naar de sportschool gaat. Hij houdt van uitdagingen en gaat ook graag op deze manier de zoektocht naar liefde aan. Hij wil een vrouw die sociaal is, in positieve zin de grenzen opzoekt en een vlotte babbel heeft.

In Married At First Sight worden kandidaten aan elkaar gekoppeld. Hiervoor worden zogenoemde experts ingeschakeld, onder wie psychologen, om zo de perfecte match te maken. De stellen ontmoeten elkaar voor het eerst op hun eigen bruiloft. Daarna volgt de huwelijksnacht en gaan ze vervolgens op huwelijksreis. Deze editie 'Match or Mistake' is gebaseerd op de versie die ook in Australië wordt uitgezonden. Daarin komen alle deelnemers ook bij elkaar als groep en speelt groepsdynamiek een belangrijke rol.

Married at First Sight is vanaf 22 augustus iedere maandag tot en met woensdag te zien bij Videoland. De eerste drie afleveringen zijn maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 augustus ook bij RTL 4 te zien.