Signbiblio

Signbiblio

Westlandia en Excelsior Maassluis in evenwicht

De oefenwedstrijd tussen regiogenoten Westlandia-zondag en Excelsior Maassluis is vanmiddag geëindigd in een 2-2 gelijkspel.

De Naaldwijkse thuisclub, afgelopen seizoen gedegradeerd naar de vierde divisie (voorheen hoofdklasser) maakte een prima indruk tegen de tweededivisionist uit Maassluis. Westlandia kwam zelfs tot twee keer toe op voorsprong. Hidde van der Arend maakte in de eerste helft de openingstreffer, maar bij rust was de stand alweer gelijk door een doelpunt van Nino Noordanus. Noordanus wordt sinds deze week door Excelsior Maassluis gehuurd van ADO Den Haag.

Sergi Roeleveld zorgde in de tweede helft voor de 2-1. Pieter Langedijk zorgde tien minuten voor tijd uit een vrije trap voor de eindstand.

Naaldwijk maakt indruk

Derdeklasser VV Naaldwijk speelde vandaag een goede eerste oefenwedstrijd. Uit bij Strijen, dat één niveau hoger speelt, werd het liefst 0-5. Nieuwkomers Randy Scheldt en Tim van der Wel waren voor rust trefzeker. In de tweede helft scoorde Tim Zwinkels twee keer en pikte de eveneens debuterende Denys Ostrovski ook een doelpunt mee.